Spoštovani ljubitelji Planinskega doma na Sviščakih,

 

z veseljem sporočamo in prikazujemo sliko našega ljubega doma na Sviščakih v prenovi. Mojstri “fasaderji” so ji naredili “obrazni lifting”. Manjka še make up. Barve že zbiramo.

 

Veselimo se vaših zasebnih donacij. Ni treba, da ste člani, vse šteje! Največ pa vaša volja, da bo dom zasijal navzven in navznoter. Nagovarjamo vse: občanke in občane, občasne in redne obiskovalke in obiskovalce, planinke in planince, pohodnice in pohodnike, lovce in gozdarje, policiste in šoferje skratka vse, ki jim je dom kdaj nudil počitek, napitek, prigrizek, napotek … Vseh prispevkov bomo veseli in tisti, ki boste prispevali, se boste z nami še bolj veselili, ko bomo delo končali!

 

Že večkrat sem napisala, da npr. 10 € pomeni: 1 m2 ometa, 0,5 m2 lesene zidne ali talne obloge ali ploščic brez polaganja, lahko prispevate namensko za vrata, pograd ali jogi, tuš kabino, ali pa školjko… Vse šteje! Tudi najmanjši prispevek! Oskrbnica Jadranka je tako vesela, ko nam javlja, da je prejela novo donacijo. Juhu! Kar tako naprej! In če kdo ve za kakega dobrega podjetnika in če ste tako korajžni, ga nagovorite, če bi kaj prispeval. Če ne upate, pa meni po tihem sporočite, da se preizkusim:)

Kakor se je v stari povojni jugi reklo: “Nema odmora dok traje obnova!” ali kot je bilo geslo novih idej: “Gremo naprej!”