Spoštovani,

 

približuje se konec januarja in s tem iztek aktualne članarine v našem društvu ter s tem tudi v Planinski zvezi Slovenije. Obveščamo vas, da je članarino možno podaljšati osebno v pisani društva ali prek spletne strani PZS.

 

Pisarna društva je odprta vsak zadnji torek v mesecu med 17. in 19. uro, pri tem je potrebno upoštevati vse preventivne ukrepe, ki veljajo za zajezitev epidemije. Prosimo, da vstopate z maskami in posamično, razkužilo je na voljo ob vstopu.

 

Prihajajoča termina za ureditev članarine osebno v pisarni sta tako torek, 26. januar 2021 med 17. in 19. uro in torek, 16. februar 2021 med 17. in 19. uro (en teden pred običajnim terminom).

 

Če zaradi omejitve gibanja in prepovedi prečkanja občinskih ali državnih meja, ne morete do pisarne, kontaktirajte Sanjo na telefonsko številko +386 40 188 253 in se dogovorite o drugih možnostih plačila in prejetja znamkice. Člansko znamkico vam lahko pošljemo na dom po pošti.

 

Kot že omenjeno, članarino lahko tudi uredite prek spletne strani Planinske zveze Slovenije in po opravljenem plačilu na dom prejmete člansko znamkico.

 

Upam, da nas trenutna situacija ni odvrnila od planinstva, gorništva, plezanja, turnega smučanja, kolesarjenja in na sploh uživanja v naravi in odkrivanja novih, še nepoznanih kotičkov!

 

Lep pozdrav in varen korak,

Domen Strle