POROČILO

 

Preteklo soboto smo izkoristlili za smučanje v mehkem pršiču pod Kriško steno. Iz Ljubljane smo se odpravili do Kranjske Gore in naprej proti Vršiču. Parkirali smo pri drugem ovinku, nato pa s smučmi sledili nespluženi cesti do odcepa za Krnico. Mimo Koče v Krnici smo nadaljevali proti vznožju Kriške stene. Lep dan in dobre razmere so privabile veliko turnih smučarjev, zato je bilo pobočje polno vzpenjajočih se skupin, najbolj zgodnji pa so že uživali v spustu.
Vijuganje navzdol po mehkem pršiču je bilo najboljše letos in prehitro smo bili spet pri koči. Dan je bil super, vseh sedem udeležencev pa odločenih, da se prav kmalu spet vrnemo.

Katja Maček, udeleženka

 

VABILO

 

Vabimo vas na zimsko turo skozi dolino Krnice do spektakularnega amfiteatra pod Kriško steno v soboto, 17. februarja 2018.

 

Prevoz je v lastni režiji, dobimo se ob 7:30 na parkirišču na Dolgem mostu v Ljubljani. Priporočena je turno-smučarska oprema ali pa krplje in pohodne palice. Dolžina celotne ture je ocenjena na 6 ur. Koča v Krnici je odprta, dodatna okrepčila iz nahrbtnika.

 

Prijave in vse dodatne informacije dobite pri vodniku Domnu Strletu na telefonski številki 0štiri0 520 029.