POROČILO

 

Tudi ta konec tedna smo s PD Snežnik Ilirska Bistrica smučali v hribih. Zaradi ugodnejše vremenske napovedi smo turo premaknili za en dan in tako se nas je v nedeljo pet odpeljalo proti Trbižu, od tam pa naprej proti izhodišču za Monte Coco oziroma Kok po slovensko. Pristop je bil nezahteven, le zadnji del proti vrhu je bil zaradi močnega vetra in nizkih temperatur manj prijeten. Na začetku spusta smo uživali v pršiču med redkimi drevesi, sledilo je izogibanje kupom po neporaslem in popolnoma presmučanem pobočju, nižje v gozdu pa smo še našli kakšno svežo linijo. Slika je le ena, smo hiteli prste gret’ :)

 

VABILO

 

Po dobrem odzivu in odličnih razmerah prejšnji vikend, vas tokrat vabimo na “turo v neznano”. Destinacija bo določena kakšen dan ali pa uro pred zborom, glede na trenutne snežne in vremenske razmere. Pričakujemo še en super dan preživet na belih strminah :)

 

Prevoz je v lastni režiji, dobimo se ob 7:30 na parkirišču na Dolgem mostu v Ljubljani. Priporočena je turno-smučarska oprema ali pa krplje in pohodne palice. Okrepčila so iz nahrbtnika.

 

Prijave in vse dodatne informacije dobite pri vodniku Domnu Strletu na telefonski številki 0štiri0 520 029.